Козметични услуги

Обединихме под един покрив най-високия клас съвременни марки, методи и апаратура, смятани за Златен стандарт в световен мащаб. Нашият лъчезарен медицински козметик ще ви консултира в избора ви, както за професионални процедури, така и за продукти за домашна грижа.

Терапии за лице

Кожата на лицето ни се нуждае от ежедневни грижи и специални терапии, за да остане гладка и сияйна за по-дълго време. Hydradermie е ексклузивната хитова терапия на френския козметичен гигант „Guinot”, известна в цял свят като „терапия на звездите”. Тя възвръща младостта и блясъка на кожата още след първата процедура. Уникалната патентована технология Hydradermie е съчетание от двойна йонизация и оксигенация за бързо и дълбоко проникване на йонизираните активни съставки. Масаж на околоочен контур: мануална процедура, при която в продължение на 5 минути козметикът прилага точно определени техники в зоната около очите и втрива специално разработен серум-крем. Нанасяне на серум-гел за областта около очите и челото и извършване на мускулна стимулация, за да се усвоят регенериращите и детоксикиращи активни вещества – аденозин трифосфат, който изглажда кожата, Eye Liss за укрепване на капилярите и премахване на подпухналостта, и екстракт от зелено водорасло Dermochlorella за тонизиране и премахване на тъмните кръгове. Времетраене 8 минути. Нанасяне на ексклузивна патентована маска от Guinot за окоолочния контур. Маската има специална текстура и освен АТФ и клетъчна среда, съдържа и лифтинг комплекс Dynalift и стабилизиран витамин C с антиоксидантно действие. Нанасяне на регенериращ лифтинг крем за околоочен контур Longue Vie Yeux от Guinot, съдържащ клетъчна среда.

Hydradermie DELUXE с GUINOT

Интензивно лечение против стареене, което възстановява еластичността на кожата и мускулния тонус.
Стимулира производството на еластични влакна и се бори с увиснала кожа.

AGE SUMMUM с GUINOT

Луксозна регенерираща терапия, истинска алтернатива на инвазивните естетични процедури. Age Summum e с комплексен подход към цялостно подмладяване на лицето и шията. Процедурата съчетава високотехнологични продукти с ексклузивни масажни техники за постигане на видими резултати. Процедурата има незабавен ефект върху всички нива на епидермиса и дермата, за да коригира всички признаци на стареене. Кожата на лицето се регенерира, подмладява, фините бръчки и линии изчезват, лифтират се чертите на лицето и се придава блясък на кожата. Подготовка на кожата – почистване на лицето от грим, измиване, тонизиране и подсушаване.

Gommage dermabrasion – ексфолиране на кожата с цел да се изглади и да се отстранят мъртвите клетки

 • Регенериращ серум, за да се стимулира клетъчното обновяване
 • Регенериращ масаж за стягане и лифтиране
 • Регенерираща маска за възвръщане младостта и блясъка на кожата
 • Нанасяне на финален продукт по преценка на терапевта

След терапията забелязваме:

 • дълбочината на бръчките намалена средно с 39,7%;
 • еластичността на кожата увеличена средно с 48,7%;
 • сиянието на кожата се възстановява.

Интензивен курс на процедури:

 • 1 процедура седмично.
 • 4 процедури на месец.

Hydradermie Cellular Energy „Младост”

Hydradermie Mladost, или вече известната като терапията на звездите е ексклузивната хитова терапия на френския козметичен гигант „Guinot”, която възвръща младостта и блясъка на кожата още след първата процедура. Уникалната патентована технология Hydradermie е съчетание от двойна йонизация и оксигенация за бързо и дълбоко проникване на йонизираните активни съставки, което пък е ключа към изключителната ефикасност на терапията. Алтернатива на естетичните процедури, революционният апарат на Guinot повишава клетъчната енергия в кожата и видимо я подмладява. Съчетанието от динамичната йонизация и термо-енергия изглажда кожата, възвръща еластичността и блясъка, повишава насищането с кислород и релаксира чертите.

Hydradermie LIFT

Hydradermie Lift е комбинация от уникалната патентована иновация, която спомага за бързо и дълбоко проникване на йонизираните активни съставки и мускулна стимулация, която тонизира и стяга кожата в дълбочина. Клетъчната активност е възстановена, а чертите на лицето са изгладени. В следствие на възрастта и умората, контурите на лицето се отпускат и се появяват първите признаци на стареене. С терапията Hydradermiе Lift се постига видим лифтинг ефект само за няколко процедури. В края на терапията кожата е гладка и стегната. Процедурата завършва с релаксиращ масаж на лицето. Препоръчват се по 2 терапии седмично за един месец, след това е добре да се правят по 2 процедури месечно за поддържане на постигнатите резултати.

Hydradermie LIFT EXPRESS

Благодарение на тази процедура се постига видим лифтинг ефект чрез мускулна стимулация. Повишава се мускулния тонус и чертите на лицето са изгладени и с подобрена еластичност. Процедурата се състои от същите стъпки както при LIFT , но се включва само работа с машината, без релаксиращия масаж. Времетраенето на процедурата е по-малко.

Hydradermie EYE LIFT

Необходими са само 40 минути, за да изглеждат очите ви по-млади! Контурираща 3-степенна система, насочена в борбата с бръчки, отоци и тъмни кръгове в деликатната околоочна зона. Масаж на околоочен контур: мануална процедура, при която в продължение на 5 минути козметикът прилага точно определени техники в зоната около очите и втрива специално разработен серум-крем. Нанасяне на серум-гел за областта около очите и челото и извършване на мускулна стимулация, за да се усвоят регенериращите и детоксикиращи активни вещества – аденозин трифосфат, който изглажда кожата, Eye Liss за укрепване на капилярите и премахване на подпухналостта и екстракт от зелено водорасло Dermochlorella за тонизиране и премахване на тъмните кръгове. Времетраене: 8 минути. Нанасяне на ексклузивна патентована маска от Guinot за окоолочния контур. Маската има специална текстура и освен АТФ и клетъчна среда, съдържа и лифтинг комплекс Dynalift и стабилизиран витамин C с антиоксидантно действие. Нанасяне на регенериращ лифтинг крем за околоочен контур Longue Vie Yeux от Guinot, съдържащ клетъчна среда.

Почистване лице атравматично с GIGI

Включва дълбоко почистване със специален гел на марката GIGI, лек бадемов пилинг и дълбоко почистване с ултразвук: работа под 45 градуса с ултразвуковата шпатула може да ускори метаболизма на епидермиса, да ускори регенерацията, да премахне мъртвите клетки, омекоти кератина, реорганизира епидермалните клетки, за да възстанови кожната еластичност. Ултразвуковата шпатула е специално създадена за почистване на кожата и изглаждане на бръчките. Тя е най-известния козметичен уред. При редовни процедури гарантира невероятен ефект. Редува електрически вибрации с механични (28 000 пъти в секунда). Премахва грубия повърхностен слой, излишния себум и замърсяванията чрез вибрации с висока честота, които правят кожата по-мека. Заличава белези от шарка и акне, намалява меланина и тъмните петна, кожата на лицето придобива блестящ, здрав и красив вид. Ултразвукът, който има проникващ ефект, масажира и дълбоко почиства. Отпушва порите, ефективно отстранява петна, намалява бръчките, премахва пъпките и роговия слой. Кожата става бяла, освежена и еластична. Терапията е нежна, неинвазивна и безопасна. Всяко зачервяване, което е възможно да се появи, намалява бързо след това.

Химичен бадемов пилинг MANDELIC PEEL

Уникалният професионален активен химически PTC пилинг е алтернатива на TCA медицински пилинг. Действа бързо, ефективно и абсолютно безопасно.

Предимства на PTCA пилинг:

 • Нежна, но ефективна техника.
 • Най-удобната процедура без болка.
 • Без токсични ефекти.
 • Отсъствието на усложнения.
 • Проста и бърза технология за пилинг (30 минути).
 • Възможност за пилинг на различни дълбочини с един препарат.
 • Пълна контролируема дълбочина.
 • Без ограничения за фототип на кожата.
 • Извънболничен пилинг.
 • Пациентът не отпада от социалния живот.
 • Целогодишна сезонност.
 • Бързо възстановяване на кожата в рамките на 5 до 7 дни.
 • Възможност за пилинг в деликатни зони – лице, шия, гърди, ръце.

Химичен пилинг WHITENING с GIGI

Пилинг процедури за подмладяване на кожата от GiGi насърчава регенерацията на клетките, избелва кожата, намалява дълбоките бръчки. Ефективната концентрация е предназначена само за работа в козметичен салон и е избрана по такъв начин, че да осигури визуален резултат веднага след приключване на първата сесия за лечение в салон за красота. Препоръчва се да се създаде програма за козметични грижи, състояща се от 4-6 срещи, с интервал от 7-10 дни.

Химичен пилинг SNC MULTI PEEL с GIGI

За всеки тип кожа може да се прилага в комбинация за подмладяване, лифтинг, акне, дълбоко почистване. Обновяваща процедура, подходяща и за чувствителна кожа! С химическите пилинги се третират повърхностните слоеве на кожата чрез прилагане на определен химически агент. Пилинг с антиоксидантна грижа – подмладяване и възстановяване след лятото. Хидрокси киселина от бадем, ензими, оризова пудра и незаменима Естер формула на витамин С.

Кислородна терапия с GIGI

Заредете кожата си с енергия и кислород с високотехнологичната серия от продукти на “GIGI”– Oxygen Prime. Така тя ще бъде защитена от агресивните фактори на външната среда и от негативното влияние на вредните навици и стреса.

Ефекти от кислородната терапия:

 • Въздейства на дермо-епидермалната повърхност и укрепва стените на съдовете.
 • Променя клетъчните мембрани, като увеличава тяхната пропускливост и активните съставки на продуктите стимулират деленето на клетките.
 • Процесите на стареене се забавят, а кожата е видимо подмладена и сияйна!

Карбокси терапия с GIGI

CO2 Карбокси терапия на марката GiGi е съвременна процедура за подмладяване на кожата с помощта на въглероден диоксид. Епидермисът получава в големи количества от основните хранителни вещества и кослород, като по този начин се стимулира изработване на колаген. С помощта на въглеродния двуокис се премахват токсините и вредните вещества от повърхността на кожата.Резултатът е видимо подмладена кожа, много добре изразен лифт ефект, изглаждане на малки бръчки, повишена еластичност на кожата.

Алгинатни маски

1. Богата подхранваща маска

Съдържа протеини от месестата част на кокоса, която е богата на амино-киселини и спомагат за формирането на ензими, фибри, хормони и субстанции, участващи в метаболизма на тялото, а също и бързо асимилиращи се захари от мед, които са източник на енергия за метаболизма. Това прави богатата подхранваща маска една своеобразна ШОК терапия, която захранва кожата в дълбочина, енергизира я и я защитава.

2. Възстановяваща маска за чувствителна кожа

Маската е похдодяща за тези с чувствителна кожа и такава с купероза. Съдържа активни съставки, които подобряват дренажа и действат благоприятно върху малките несъвършенства на кожата (венички и купероза). Помага за обновяването на тъканите, като ги освежава и хидратира, защитава и успокоява зачервената и замърсена кожа.

3. Избелваща маска

Коригираща маска, която защитава кожата от клетъчно остаряване, причинено от времето, слънчевите лъчи и стреса. Активира защитните свойства на тъканите, като задейства синтеза на колаген. Кожата става по-сияйна и тонизирана.
Подходяща за всеки тип кожа.

4. Маска за контрол на омазняването

Омекотяваща маска против малките несъвършенства по лицето, която се бори с бактериите и замърсяването, стимулира синтеза на колаген и въздейства благоприятно на петната от акне, а силният анти-еластазен ефект предотвратява отпускането на зрялата кожа.

5. Маска с Q10

Маската стимулира синтеза на естествени овлажнители и съдържа антиоксиданти, които защитават кожата от действието на свободните радикали, допринася и за правилната употреба на кислорода в процеса на дишане на кожата.
Подходяща за суха и дехидратирана кожа. Овлажнява и ремоделира.

6. Регенерираща колагенова маска

Благодарение на силното си хидратиращо действие, активното вещество заздравява и възстановява кожата, подобрява еластичността ѝ и забавя процесите на стареене. Много подходяща за успокояване на възпаления от депилация или UV лъчи.

7. Ампули

За всеки тип кожа към процедурите можем да предложим ампули за още по-добри резултати. Концентратите UNIQCURE съдържат повече от 35 активни съставки, за да се постигне максимален ефект.
Концентратите са 10 вида:
•за обновяване;
•дълбока хидратация;
•блясък;
•бързо коригиране на бръчки;
•плътност;
•повдигане на контура;
•намаляване на зачервяванията;
•коригиране на тъмни петна;
•възстановяващ порите концентрат;
•8H концентрат за възстановяване през нощта.

Опаковката включва 7 ампули по 2 ml. Серумът действа като защита срещу фотостареене на кожата, осигурява интензивен изсветляващ ефект, а ампулите, комбиниращи 3 мощни антиоксиданта, придават блясък на кожата и засилват естественото ѝ сияние. Идеалната комбинация за озаряване на лицето ви!
Комплектът включва:
Антиоксидантен серум за блясък 12,5% 30мл.
Концентрат за блясък 4 ампули

Крем-серумът осигурява подмладяващо действие при бръчки и петна, а ампулите са дълбоко хидратиращи с интензивно и продължително действие.
Комплектът включва:
Интензивен възстановяващ серум 30мл.
Интензивно хидратиращ концентрат 4 ампули х 2мл.7

Детокс серум за лице и шия, идеален за кожа, която има изморен и посърнал вид поради липсата на кислород, кожа, която се намира в градска среда, а ампулите помагат за балансиране, успокояване, защита и комфорт в дълбочина.
Комплектът включва:
Серум-бустер с блокатор на градско замърсяване 30мл.
SOS успокояващ концентрат 4 ампули х 2 мл.

Интензивният хидратиращ бустер за лицето и ампулите обновяващ пилинг концентрат 15% помагат за омекотяване на плътната кожа, с пори или следи от акне. Идеалната комбинация за хидратиране на кожата ви!
Комплектът включва:
Интензивен хидратиращ бустер 30мл.
Обновяващ пилинг концентра 4ампули х 2мл.

Направете ШОК ТЕРАПИЯ – 7 дни по 1 ампула на ден.

Микродермабразио

Микродермабразиото е бърза неинвазивна процедура, известна още като “пилинг в обедната почивка”. Дермабразиото е процедура за изглаждане на цялото лице или на отделни участъци от лицето. Чрез отстраняването на най-горните слоеве на кожата, микродермабразиото стимулира образуването на нов повърхностен слой. С помощта на специални стерилни диамантени глави се ексфолира най-горният слой на кожата и апаратът за микродермабразио изсмуква замърсяванията и мъртвите клетки. В комбинация с ампулите на Skeyndor за депигментация, хидратиране, антиейдж, се получава един завършен и траен ефект на обновена и сияеща кожа през новия сезон.

Почистване на лице с ултразвук

Терапията с ултразвукови вълни е универсална и подходяща за всеки тип кожа – мазна, акнеична, суха, дехидратирана, отпусната, застаряваща. Тя е деликатното решение дори при лечение на розацея, свръхчувствителност и куперозност.

Терапията с ултразвукови вълни е универсална и подходяща за всеки тип кожа – мазна, акнеична, суха, дехидратирана, отпусната, застаряваща. Тя е деликатното решение дори при лечение на розацея, свръхчувствителност и куперозност. Ултразвуковата терапия се състои от два метода, които могат да се използват последователно или да бъдат включени поотделно в други козметични програми. Ултразвуковите вибрации, чрез специална шпатула, нежно ексфолират повърхностния слой на епидермиса, отстраняват мъртвите клетки и себума, почистват и свиват порите. В резултат на процедурата „Ултразвуков пилинг” се подобряват цвета и гладкостта на кожата, тя придобива кадифена мекота и еластичност, свежест и сияйност. Ефектът е видим още след първата процедура. За постигане на трайни и дългосрочни резултати е необходимо редовно провеждане на ултразвукова терапия, като честотата се определя от специалист според индивидуалните особености на типа кожа.

Ултразвуковата терапия се състои от два метода, които могат да се използват последователно или да бъдат включени поотделно в други козметични програми. Ултразвуковите вибрации, чрез специална шпатула нежно ексфолират повърхностния слой на епидермиса, отстраняват мъртвите клетки и себума, почистват и свиват порите. В резултат на процедурата „Ултразвуков пилинг” се подобряват цвета и гладкостта на кожата, тя придобива кадифена мекота и еластичност, свежест и сияйност.

Ефектът е видим още след първата процедура. За постигане на трайни и дългосрочни резултати е необходимо редовно провеждане на ултразвукова терапия, като честотата се определя от специалист според индивидуалните особености на типа кожа.

Защо да избереш масаж на лицето като допълнение към анти – ейдж грижата?

 • предотвратява появата на бръчки и повишава на тонуса на кожата;
 • подобрява на кръвообращението и лимфния дренаж, премахваподпухналостта и отоците
 • увеличава обема на устните;
 • стяга кожата на челото, бузите и брадичката;
 • подмладява на кожата и подобрява нейният цвят

Масаж лице

Истински релакс за лице. Масажа на лицето е с изумителни ползи не само за здравето и красотата, но и за психическото и емоционалното състояние.
Той предотвратява появата на бръчки и повишава на тонуса на кожата. Подобрява кръвообращението, стяга кожата на челото, бузите и брадичката
Той трябва да бъде задължителна част от грижата за кожата на лицето на всяка жена, независимо от възрастта.
След масаж, кожата е съживена, подхранена и изгладена, а вие се чувствате спокойни и откъснати от стреса и напрежението!

BioRePeel Пилинг

Това е иновативен пилинг, който стимулира клетъчното обновяване, елиминирайки последиците от стареене и увреждане на кожата, предизвикано от UV лъчите и замърсяването.

BioRePeel е подходящ при :

 • Загуба на плътност и еластичност при лицеви овал
 • Фини линии и бръчки
 • Сивкав и неравен теб
 • Загуба на блясък
 • Разширени пори

Предимства :

 • Без изгаряне, зачервяване и излющване
 • Не повишава фоточувствителността
 • Подходящ през всички сезони
 • Подходящ за всички възрасти

Резултати :

 • Стимулира клетъчното обновяване и производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина
 • Минимизира видимостта на фините линии и бръчици
  Свива разширените пори
 • Активира дейността на фибробластите и повишава биосинтетичните процеси в кожата
 • Намалява трансепидермалната загуба на вода и овлажнява кожата

При закупуване на пакет от 3 процедури, получавате четвърта подарък.

Козметични услуги

ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ
УСЛУГИ СТАНДАРТНА ЦЕНА
GUINOT Hydradermie класик /без серуми/ 85 лв.
GUINOT Hydradermie МЛАДОСТ /със серуми/ 110 лв.
GUINOT Hydradermie МЛАДОСТ AGE LOGIC 120 лв.
GUINOT Hydradermie LIFT 110 лв.
GUINOT Hydradermie LIFT AGE LOGIC 120 лв.
GUINOT Hydradermie LIFT ЕКСПРЕС 60 лв.
GUINOT Hydradermie EYE LIFT 60 лв.
GUINOT Hydradermie DELUXE 150 лв.
GUINOT Age SUMMUM 85 лв.
Почистане лице атравматично с GIGI 40 лв.
Химичен пилинг RETINOL FORTE /Anti-age/ с GIGI 60 лв.
Химичен пилинг WHITENING с GIGI 55 лв.
Химичен пилинг SNC MULTI PEEL с GIGI 55 лв.
Кислородна терапия с GIGI 50 лв.
Карбокси терапия с GIGI 90 лв.
АЛГО маска Skeyndor 30 лв.
Почистване лице с ултразвук 30 лв.
Почистване лице стандартно /включва и ултразвук/ 45 лв.
Ултразвукова кавитация 1 процедура на 1 зона 35 лв.
Ултразвукова кавитация пакет от 10 процедури 250 лв.
Дермабразио + 10 лв. към всяка друга услуга
Почистване на лице с дермабразио + маска 40 лв.
Масаж лице 30 лв.
Ампула 8/10/12 лв.
BioRePeel Пилинг 90 лв.

Как да запазите час?