Маникюр и Педикюр

Хубавият маникюр никога не остава незабелязан. Във Vip&Beauty използваме продукти с най-високо качество, а за безупречния маникюр и педикюр се доверяваме на американските марки Cuccio и CND. Cuccio предизвиква революция в бранша с първия перманентен цвят за нокти без съдържание на лак. Наситеният му цвят се дължи на тройния пигмент, а формулата му гарантира дълготраен блясък. Изцяло безвреден към нокътната плочка.
Продуктите на CND съчетават най-добрите характеристики на лака и гела. Това е единствената компания, която създава хибриден лак за нокти CND Shellac, който може да се нанася и отстранява лесно БЕЗ ПИЛЕНЕ на нокътя. Системата от три части стои безупречно в продължение на 14+ дни, запазва силен блясък и се изпича в UV лампа за нула време.

Маникюр и Педикюр

Парафинова терапия

За да изглежда един маникюр наистина безупречен, то кожата на ръцете ни също трябва да е подхранена и сияйна. Парафиновата терапия възстановява водния баланс на кожата, подобрява работата на мастните и потните жлези и повишава циркулацията на кръвообращението. Абсолютно безболезнена, тя също успокоява раздразнена и зачервена кожа в следствие въздействието на околната среда. Прилага се в съчетание с ексфолиация на кожата, дълбоко подхранваща и хидратираща маска, както и масаж. Подходяща е за есенните и зимните месеци. Създава приятно чувство на свежест и подмладяване на кожата. Ръцете добиват нежен, копринен и здрав вид.

Кератинова терапия

Нашата цел е да се грижим освен за красота на ноктите ви и за тяхното здраве. За това прилагаме високоефективна кератинова терапия, която възстановява проблемни, цепещи се и слаби нокти. Кератиновият протеин им доставя необходимата хидратация, благодарение на маслата от жожоба и бадем в състава си.

Маникюр и Педикюр

УСЛУГИ СТАНДАРТНА ЦЕНА
МАНИКЮР /без лак/ 15 лв.
ПЕДИКЮР /без лак/ 25 лв.
Лакиране с обикновен ЛАК 5 лв
Лакиране с ГЕЛ ЛАК 15 лв
Изграждане с  ГЕЛ 60 лв.
ГЕЛ върху етествени нокти 40 лв.
Подръжка с ГЕЛ 50 лв.
Сваляне ноктоплатика 30 лв.
Сваляне ГЕЛ ЛАК 10 лв
Декорация 2-5 лв
Изграждане на 1 нокът 5 лв.
Лепене на един нокът 2 лв.
Парафинова терапия 15 лв.
Кератинова терапия 10 лв.

Как да запазите час?