Фризьорство и терапии

Косата е първото, което всеки забелязва. По нея можеш да разбереш много за човека – неговият характер, стил, хигиена.
Ние отлично разбираме колко е важна прическата за всеки един човек, прекрачил прага ни, затова се стараем да предоставяме най-добрите професионални услуги и продукти, за да ви осигурим съвършената визия.
При нас ще откриете всичко, от което се нуждае вашата коса – стилизиране, боядисване във всяка степен на сложност, разнообразие от техники и терапии.

Фризьорски услуги

Подстригване. Измиване. Сешоар. Терапии.

Готови сме да посрещнем всяка ваша идея, с която идвате в салона с отворени обятия, като можем да приложим всяка визия по начин, по който лицето ви да изглежда рамкирано и красотата ви – подчертана. Няма значение колко дълга или гъста е косата ви – нашият специалист ще приложат най-добрите и актуални техники, с гарантиран отличен резултат.

Боядисване с O_WAY

O_Way е истинска революция в органичното боядисване на косата. В продуктите на марката не се съдържат химикали и изкуствени добавки, а екстракти, масла и съставки от лечебни растения.

Изцяло натуралните продукти, регенерират стъблото на косъма, правейки косата мека и хидратирана, защитават скалпа и придават блясък.
Биодинамичният хибискус разгръща интензивно антиоксидантно действие, а памучните протеини повишават устойчивостта на стрес и сцепление с влакна на косата, а уханието на маслата ще ви накарат да се почувствате като на арома терапия.

Това превръща боядисването в приятна и релаксираща процедура, която променя вашият облик, а и е напълно зелена! При нас ще откриете избор от 94 различни интензивни и блестящи нюанси на дълготраен цвят.

O_WAY възстановяващ протеинов спрей е универсален продукт, който може да се използва след боядисване, изправяне, обезцветяване. Съдържа фитопротеини, които възтановяват увредените части на косъма и изграждат кератиновите връзки.

Боядисване с Wella

Wella Professional е еталон в продуктите за коса с над 140 години история, чиито традиции се спазват и до днес и вдъхновяват фризьорите от цял свят.
Богатата гама от продукти са обновявани постоянно, за да са в крак с модните тенденции във фризьорството, а във Vip&Beauty можете да се насладите на най-доброто от най-доброто – дълготрайни, оставащи в съзнанието цветове, с ослепителен блясък и мекота!

Wella Liquid Hair e иновативен продукт, който реконструира косъма и укрепва косата. Технологията, базирана на аминокиселините Аланин и Хистидин достига до увредената структура на косъма и го възтановява.

Koleston Perfect c ME+

Koleston Perfect c ME+ на Wella е първата и единствена професионална боя на марката, разработена с революционните технологии на бъдещето, Pure Balance Technology TM и ME+ TM, двете доказват доставянето на жизнен наситен цвят с по-малко увреждане, боядисване след боядисване, докато ME+ TM
намалява риска от развитието на нова алергия към боята за коса.
Новата формула, изчистена от ppt и ppd – основния причинител на алергични реакции.

Color Touch

Color Touch са полуперманентни бои за интензивен цвят и невероятен до 63% повече блясък! Боята обгръща равномерно всеки косъм от корена до връхчето.
Революционната формула на цвета издържа до 6 седмици, уникалните подхранващи съставки – течен кератин и пчелен восък – гаранция за перфектното състояние на косата, а богатата гама от цветове ще задоволи и най-капризния вкус!

ILLUMINA COLOR

ILLUMINA COLOR е най-новата луксозна перманентна боя на Wella, с която се постига отразяване на цвета, както никога до сега, което води до по-наситен, сияен и ярък цвят. Това е единствената боя в света на лилава основа, което я прави ненадмината в постигането на студени оттенъци. Продуктът щади косата, като същевременно покрива 100% от белите коси, за да можете да се наслаждавате на спокойствие и високо самочувствие!

Специални терапии за коса и скалп

Терапията Liquid Hair

Специално разработена за чувствителна и изтощена коса. Процедурата е подходяща и за подхранване на косата след изсветляване.

Rebalancing терапия за скалп с включен сешоар

Включва амазонска себобалансираща глина и биодинамичен градински чай. Регулира излишното омазняване на скалпа и косата по ефикасен начин.

Възстановяваща терапия с Rebuilding serum и Ceramides F

Rebuilding serum С екстракти от биодинамичен ирис и биологичен босилек, поправя щетите от химически, механични или климатични намеси, доставяйки протеини на скалпа и епидермиса.

Ceramides F е концентрат от серамиди и витамин F за силно увредена коса. Възстановява липидния слой на косъма, създава защитна обвивка и защитава от външни агресии.

Подхранваща терапия Rebuilding serum и Hyalominerals

Концентрат от 5 минерални соли и хиалуронова киселина, който укрепва косъма и запазва хидратацията в него.

Авторски терапии

Най-модерният и ефективен метод е възстановяването на косата, използвайки процедурата на „молекулиране“, използвайки студена ултразвукова инфрачервена преса. Инфрачервената преса за коса превръща молекулите на терапевтичните или грижовните продукти в пара. В това състояние те достигат до вътрешността на косата в максимално количество. Така полезните вещества са запечатани дълбоко в структурата на косъма и работят за възстановяването им в пълен размер. В същото време самата преса не се нагрява и остава студена и не може да навреди на косата.

СПА терапия O_WAY

Терапия е спа лечение за косата с използване на продукти O_WAY включва специално подбран комплекс от продукти, който се определя индивидуално, в зависимост от състоянието на косата и желания ефект. Продуктите на O_WAY проникнат дълбоко в увредената зона на косата, а също така имат положителен ефект върху скалпа.

Цени

УСЛУГИ СТАНДАРТНА ЦЕНА
Детско подстригване /деца до 12 год/ 10 лв
Дамско подстригване 20 лв
Дамско подстригване, сешоар 35 лв
Мъжко подстригване 15 лв
Мъжко подстригване, оформяне на брада и вежди 20 лв
Подстригване нула номер 10 лв
Подстригване на бретон 5 лв
Сешоар 20-25 лв
Букли 25-30 лв
Боядисване 60-90 лв
Боядисване, подстригване, сешоар 85-115 лв
Боядисване на корен 40 лв.
Боядисване с боя на клиент 30 лв.
Кичури, Балеаж, Омбре ефект 50-90 лв
Глобално изсветляване 80 лв.
Тониране 20 лв.
Боядисване мъже 30 лв.
Ускорител за боя 10 лв.
Пигмент към боя 15 лв.
Подхранващо мляко 10 лв.
Протейнов спрей с UV преса 10 лв.
Възстановяваща терапия 35-50 лв
Rebalancing терапия на скалп 35-45 лв
Пилинг и детокс почистване на скалп 35-50 лв
Flowerfall терапия 30 лв.
Flowerfall терапия към процедура 10 лв.
Официална прическа 70-100 лв

Как да запазите час?